Benefiti

Pergola

Verde vam nudi mogućnost da izgovorite sudbonosno “da” u elegantnom i prirodnom okruženju. Stilski uređen prostor na otvorenom stvara romantičnu atmosferu koja će vas ispuniti radošću. Dekorativno ukrašena pergola može biti savršeno mesto za vašu ceremoniju venčanja.

Dekoracija

U ponudi imamo sve što vam je potrebno da biste stvorili savršeno uređeno mesto za vaše venčanje. Od elegancije Napoleon stolica do izbora boja stolnjaka koji mogu biti u crnoj, beloj ili šampanj boji, do tekstilnih salveta, kao i različitih vaza za dekoraciju na stolovima. Odaberiti neku od dekorativnih opcija i kreirajte ambijent koji će odisati stilom i raskoši.

Profesionalni event tim za izradu scenarija

Naš tim stručnjaka vam obezbeđuje profesionalnu uslugu za izradu scenarija svadbe, sprovođenja celokupnog protokola venčanja i vođenje wedding plana.

Kada planirate svoje venčanje, jedna od prvih stvari na koje treba da se fokusirate je izrada scenarija. To uključuje sve detalje, od mesta na kojem će se venčanje održati, do dekoracije, hrane i muzike. Naš tim za izradu scenarija svadbe će vam pomoći da napravite savršen plan koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Osim toga, pružićemo vam savete i sugestije kako biste mogli da se opustite i uživate u svojim pripremama.

Back wall

Svaki detalj našeg magičnog prostora je brižljivo osmišljen kako bi vaš dan bio nezaboravan. Dekoracija koju možete videti je samo delić onoga što Verde može da vam ponudi. Pored toga, tu je i back wall, idealan za fotografisanje i kreiranje prelepih uspomena u ovom bajkovitom ambijentu koje će zauvek trajati.

Hostese za prijem i smeštaj gostiju

Osećaj dobrodošlice i prijem gostiju će pružiti naše ljubazne hostese. One su tu kako bi mladenci mogli da se potpuno prepuste jedno drugom i da budu okruženi ljubavlju i podrškom svojih najdražih.

Igraonica

Verde – venčanja na otvorenom, ne samo da je prostor za bajkovito venčanje, već je i mesto gde će vaši mališani uživati u igri i zabavi u posebnom delu namenjenom samo njima. Naša igraonica na otvorenom pružiće vašoj deci nezaboravan doživljaj i mnoštvo raznovrsnih aktivnosti.